13 Eylül 2013 Cuma

gs'den bir etik dışı transfer daha.Bu kaçıncı be birader yahu bu kaçıncı ?

Adana Botaş Spor Kulübü Basın Açıklaması 13.09.2013

Adana Botaş Spor Kulübü Basın Açıklaması 13.09.2013
ADANA BOTAŞSPOR KULÜBÜ BASIN AÇIKLAMASI

Adana Botaşspor Yönetim Kurulu, yıldız basketbolcusu İnci Güçlü’nün Galatasaray’a usulsüz olarak fiili transferi üzerine son zamanlarda transferlerde büyük kulüplerin dahi etik olmayan davranışlarının kulüplere ve Türk basketboluna verdiği zarara ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Adana Botaşspor Kulübü olarak transferlerde asla centilmenliğin dışına çıkmadıklarını, Adana Botaşspor camiasına yakışmayacak ve kulüpleri zor duruma düşürebilecek olasılıklardan titizlikle kaçındıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu, aynı hassasiyeti Türk sporuna büyük hizmetler veren; gerek futbola, gerekse basketbola büyük katkı yapan Galatasaray’dan görememenin üzüntüsünü dile getirirken şu açıklamalara yer verdi:
“Adana Botaşspor Kulübü olarak bugüne kadar yaptığımız tüm transfer çalışmalarında basketbolcuların ve kulüplerin değerlerine önem vererek etik kurallar çerçevesinde hareket etmeye olağanüstü özen gösterdik.
Altyapımızdaki başarılarıyla kadın basketbolunun yıldızı olan ve tüm kulüplerin dikkatini çeken sporcularımıza zaman zaman yapılan ve etik olmayan teklifler kulübümüzü derinden üzmektedir. Galatasaray Spor Kulübünün lisanslı oyuncumuz İnci Güçlü’ye ilişkin etik olmayan davranışı da yine bu örneklerden biridir. Transferi gerçekleşmemiş ve halen kulübümüzün lisanslı oyuncusu olmasına rağmen Galatasaray Spor Kulübü’nün oyuncumuzu idmanlara çıkarmasına bir anlam verememekteyiz. Altyapısına büyük yatırım yapan bir kulüp olarak halen lisanslı oyuncumuz olmasına rağmen Galatasaray’ın idmanlarına çıkan İnci’ye Türkiye’nin en gözde kolejlerinden birinde burslu olarak eğitim imkanı sunmamıza karşın bugün böyle bir davranışa maruz kalmak rahatsız edicidir.
Kadın basketbolunun geleceği açısından olumsuz örnek teşkil edecek bu tür yolları açmamalarını Galatasaray Spor Kulübü dahil olmak üzere tüm kulüplerimize öneriyoruz.”

Adana Botaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu

5 Eylül 2013 Perşembe

Vergi Borcu Olan Trabzonspor Avrupa Kupalarına Nasıl katılma vizesi aldı ?

Sayın Trabzonspor kulübünün vergi borcu:
Burada da kanun: 

Trabzonspor Avrupa'ya nasıl gitti?

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin sorusu:
Maliye bakanı Mehmet Şimşek'in cevabı:

 
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger