31 Ocak 2014 Cuma

Bir Yavuz Hırsızın Hikayesi: Trabzonspor

Bir Yavuz Hırsızın Hikayesi: Trabzonspor

http://vimeo.com/82496546

Türk Futbolunun Karanlık Yüzü

" Türk Futbolunun Karanlık Yüzü: 6alatasaray (Bölüm 1) VIDEO// "

"Türk Futbolunun Karanlık Yüzü: 6alatasaray (Bölüm 2) VIDEO// "

Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan; Bazı Fenerbahçeli İş adamlarından para alındı.

Yakup Aslan'dan Bomba Açıklamalar

Trabzonspor basın Sözcüsü Yakup Aslan gündemi sarsacak açıklamalar yaptı.



Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan,  çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aslan, birFenerbahçeli'nin kulüp başkanları İbrahim Hacıosmanoğlu'na para yardımında bulunduğunu söyledi.

İşte Yakup Aslan'ın yaptığı açıklamaların dikkat çeken bölümleri:

"Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 Trilyon ödemeliydi. 190 Trilyon civarında nakit para lazımdı. Bu arada biz 4 ayda 80 Trilyon ödedik. Bu tarihi bir paradır Trabzonspor için. Bunun başka bir örneği yok. Türkiye'de hangi kulüp 4 ayda 80 Trilyon para bulup, ödedi?

Başkanı gerçekten tebrik etmek lazım. Çok büyük bir çevresi var. Bu parayı tamamen çevresinden buldu. Nereden buldu? diyorlar. Bu bizi ilgilendirmez. Kendi şahsi ilişkileriyle para buldu. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım." demiş başkana.

Trabzon'da 2 Milyon Euro verebilecek adam var mı? Bulacak adam var mı? Yok. Konuşmak kolay. Yaparız, keseriz, asarız güzel de buyrun hodri meydan. Hacıosmanoğlu ve ekibi olmasaydı bu kulüp en fazla 10 gün giderdi. Personel ve futbolcu maaş alamadığı zaman adamın boğazını sıkar. Futbolcuların çoğu serbest kalabilirdi maaş alamadıkları için.

Zokora, 'Ben alacaklarımı almadım. Siz dua edin ben UEFA'ya gitmedim. UEFA'ya gitseydim hem paramı alır hem de serbest kalırdım.' dedi. Bir şey diyemiyorsun ki adamlara. Ufak tefek olay olduğu zaman herkes ayaklanıyor. Biraz sabredecekler. 1 sene sabreden adamlar 10 gün idare edemiyor ben anlayamıyorum." (Cihan Haber Ajansı)
http://www.trabzontv.com/trabzonspor/yakup-aslandan-bomba-aciklamalar-h91369.html

İşte belge işte delil işte ŞİKE ve galatasaray..Hani ADALETİN BEKÇİSİ galatasaray


Trabzonspor'a rekor bağış

HTEkonomi 2 milyon TL'si ''İl Özel İdaresi''nden olmak üzere toplam 9.5 milyon TL. İyiymiş

Rahim AK / HT EKONOMİ

Trabzonspor’un borsaya açıklanan bilançosu kulübe 9.5 milyon liralık rekor bağış yapıldığını ortaya koydu. Trabzonspor Sportif AŞ’nin 6 aylık mali tablolarına göre Trabzonspor,borsadaki şirketine 92.3 milyon lira olan borcunu azaltarak 73.6 milyon liraya indirdi. Azalan 18.7 milyon liranın 9.5 milyonu bağışlardan geldi. İlginç olan 9.5 milyon liralık bağışın 2 milyon lirasının görevi kamu yatırımlarının ildeki koordinasyonunu sağlamak olan İl Özel İdaresi’nden gelmesi. Geri kalan 7.5 milyon liranın hangi kurum tarafından yapıldığının bilgisi ise mali tablolarda yer almadı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Trabzonspor’dan borsada bulunan Sportif AŞ’ye olan borçlarını ödemesini istemişti. Trabzonspor Sportif AŞ’nin mali tablolarında Trabzonspor’un finansman ihtiyacı nedeniyle kullandırılan fonlardan oluşan alacak için “Söz konusu alacağın 9.5 milyon lira tutarındaki kısmı Trabzonspor Kulübü Derneği’ne yapılan bağışlarla, kalan kısım daTrabzonspor tarafından kullanılan kredi ve Trabzonspor’un elindeki sportif hisselerinin satışından elde edilen tahsilatlarla azalmıştır” denildi.

27.4 MİLYON LİRA ZARAR ETTİ
Trabzonspor Haziran-Kasım 2013’ü kapsayan altı aylık ara hesap döneminde 27.4 milyon lira zarar etti. Böylece 208 milyon lira olan kısa vadeli borçları, dönen varlıklarını 185 milyon TL aştı. Geçmiş yıllar zararları 61.4 oldu ve özkaynakları da 51 milyon lira negatife döndü.

1461’DEN VAZGEÇTİ ÇALIŞANINA DÖNDÜ
Trabzonspor, nakit ihtiyacını karşılamak için 1461 Trabzonspor’u satacağını açıklamıştı. Bu işlemden vazgeçen kurum, çalışanlara sağladığı faydaları kısma kararı aldığını bildirdi.

Cim Bom'a Şike Suçlaması


Gs-Tacirler iliskisi garip

Gs-Tacirler iliskisi garip yillik kari 9mioTL. geliri 11mioTL ama GSRAYa yillik 3.2 mioTL 13.2mioTL sponsor oluyor makul yani yok

Sayfalarca yazı yazsan bunun kadar güzel anlatılmaz


Geçen sene gs-mersin maçında taraftarlar sahaya indi ama hiç bir ceza almadılar.UNUTMADIK BUNLARI !


Bir Ahlaksız Transfer Haberi Daha ; Böylesi Görülmedi Sakat Bruma Gaziantepspor'a Kiralandı.


Gazaiantepspor'da Bruma transferine şike göndermesi yapıldı

Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantepspor'a kiralanması etik mi değil mi tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantepspor'a kiralanması etik mi değil mi tartışmalarını da beraberinde getirdi. Bu etik mi sorusuna yanıtlayan Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, "Türkiye'de şike bile yapıldı. Bunun neresi etik değil. Eğer bu etik değilse etik ne? Biz, Galatasaray zarar görsün istemedik" dedi.
"Avrupa maçlarında Galatasaray gol atınca ben havalara zıplıyorum" diyen Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Bruma'nın transferinden ötürü yapılan etik tartışmalarına "gülüyorum" dedi.
Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntıya karşılık beklemeden yardımcı olduklarını ifade eden Kızıl, "Galatasaray'ın bir yabancı sınırı sorunu vardı ve bizden de onlara yardım etmek düştü. Başka bir kulüp olsa onlara da yardım ederiz. 'Etik değil' söylemlerini çok komik buluyorum. Bunun neresi etik değil. Galatasaray, Bruma gibi bir yıldızı getirmiş bir sorun yaşıyor. Biz de bu konuya 'evet' dedik. Türkiye'de neler oldu, şike oldu. Bu etik değilse ne etik?"
AVUKATI KARŞI ÇIKMIŞ! 
Bruma'nın Antep'e kiralanma sürecini de anlatan Kızıl sözlerine şöyle devam etti: "Gaziantepspor olarak bir karşılık beklemedik. Bruma'yı alırız ama sizden oyuncu istiyoruz diye talebimiz olmadı. Galatasaray, Bruma'nın sözleşmesini askıya almak istemiş ama oyuncunun avukatı buna karşı çıkınca böyle bir fikir gelişmiş. Bize de böyle bir talep gelince 'evet' dedik. Biz, Galatasaray zarar görsün istemedik."
Kızıl son olarak Bruma'nın sezon sonuna kadar kiralandığını ve iyileşirse son hafta maçlarında oynayabileceğini ifade etti.
 

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/gazaiantepspor-da-bruma-transferine-sike-gondermesi-yapildi_sto4113552/story.shtml

Bas bas paraları

Sarı-kırmızılı kulüp bu sezon yaz ve ara transfer döneminde 5’i yabancı, 4’ü yerli 9 futbolcu için 38,67 milyon euroyu kasasından çıkardı. Geçen sezon 5 futbolcuya karşılık kulüplerine 27,9 milyon euro ödeyen Cim-Bom’un son 2 yılda sadece bonservisler için harcadığı para 66 milyon 525 bin euroya ulaştı.


CELAL UMUT EREN - Transferin en hızlı takımı Galatasaray son 2 sezonda yaptığı harcamalarla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar bu sezon yaz dönemi ve ara transferde kadrosuna kattığı oyuncular için toplamda 38, 67 milyon euro (yaklaşık 117 milyon lira) bonservis bedeli ödedi.

Bruma’nın 10 milyon euroyla başı çektiği yaz döneminde 22.8 milyon euro harcayan Cim-Bom, Felipe Melo ve Umut Bulut’un bonservisler için kasasından 6,5 milyon euro çıkardı. Chedjou için 6,3 milyon euro Fransa’nın Lille takımına ödendi.
Kış döneminde genç oyunculara ağırlık veren Galatasaray harcama yapmaktan çekinmedi. Alex Telles’e karşılık Gremio’ya 6 milyon 150 bin euro ödeyen sarı-kırmızılılar, Grasshopper’dan İzet Hajrovic için 3.5 milyon euro ve Borussia Dortmund’dan stoper Koray Günter’e karşılık 2.5 milyon euro verdi.

Sadece Elmander
Yerli pazarında Salih Dursun için Kayserispor’la 2 milyon 750 bin euroya anlaşan Galatasaray’ın en düşük maliyetli transferi 550 bin euro ile Umut Gündoğan oldu.
Takımdan ayrılan oyuncuları üste para vererek gönderen Cim-Bom, 2013-2014 sezonunda yalnızca 1,7 milyon euroyu kasasına koyabildi. Sarı-kırmızılılar sezon başında 700 bin euro karşılığında Elmander’i, Norwich’e göndermişti.

2012-2013 sezonunda da aynı çarpık tablo göze çarpıyor. Sezon genelinde transfere 27,9 milyon euro harcayan Galatasaray, Kayserispor’a Nordin Amrabat’a için 8.6 milyon euro ödemişti. Ancak Faslı oyuncu Malaga’ya 300 bin euroya kiralandı.

Gaziantepspor’dan 3.3 milyon euroya alınan Dany gözden çıkarılırken, Burak Yılmaz için Trabzonspor’a 5 milyon euro, ara transferde gelen Wesley Sneijder’e karşılık da Inter’e 7,5 milyon euro ödendi. Hamit Altıntop’a karşılık da Real Madrid’e 3,5 milyon euro verildi. Böylece Galatasaray’ın son iki sezonda sadece bonservisler için harcadığı para 66 milyon 525 bin euro (yaklaşık 202 milyon lira) oldu.
http://skorer.milliyet.com.tr/bas-bas-paralari/galatasaray/detay/1829884/default.htm
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger