14 Ağustos 2012 Salı

gs- Kasımpaşa Maçı Öncesi Elmander'in Misafiri İsaksson


ISAKSSON BİZİM MİSAFİRİMİZ OLACAK
Boş zamanlarında İstanbul'da bulunan İsveçli arkadaşları ile vakit geçirdiği belirten Elmander, Kasımpaşa'nın yeni transferi Isaksson'u bir süre evlerinde misafir edeceklerini söyledi.
Isaksson ve Holmen ile güzel vakit geçirdiklerini belirten Elmander, "Futbolcu olarak pek fazla vakit bulamıyorsunuz ancak bulduğunuz zamanlarda da İstanbul'daki arkadaşlarınız ile vakit geçiriyorsunuz. Şu anda İstanbul'da olan bazı İsveçli dostlarımız var. Kasımpa'nın yeni transferi Issakson ev bulana kadar bizim misafirimiz olacak. Isaksson benim çok değer verdiğim ve uzun yıllardan bu yana tanıdığım bir insan. Onun İstanbul'da olması benle beraber olması beni çok mutlu etti. Hatta kendisi bugün - 13 Ağustos - bizim eve taşınacak geçici bir süre için. Yeni evinin anahtarını alana kadar bizle beraber kalacaklar. Sonuçta hem benim avantaj bu hem de eşim için. Çünkü ailesi de burada, ailesini de çok seviyoruz." şeklinde konuştu.
Isaksson'un yanı sıra Holmen ile de sıkça görüştüklerini belirten Elmander, "Sadece Isaksson değil İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynanan Holmen de var İstanbul'da, onunla da çok sık görüşüyoruz. Holmen'in de ailesi burada ve onu da çok seviyoruz. İstanbul'da küçük bir çete olacağını söyleyebilirim." dedi.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger