26 Mayıs 2012 Cumartesi

Galatasaray lisesi ve vatan hainliği




Galatasaray lisesin'de okuyan zengin çocukları şuan şaşkın şaşkın ekrana bakıyor. Ne demek yani Galatasaray lisesi ve vatan hainliği? Eğer isminizAhmet İnselBaskın Oran veyaCengiz Aktar değilse korkmanıza gerek yok.

Konumuz sözde Ermeni soykırımı ve Galatasaray lisesi. Bir zamanlar büyük devlet adamları yetiştirsin diye kurulan bu lise şuanda nedense Ermeni özürcüleriyle tanınıyor. Bu 3 isimden ikisi Galatasaray lisesinde okumuş. Baskın Oran ise bir çok kez davet edildi Galatasaray lisesinde yani havasını aldı en azından. 2005 yılında Galatasaray lisesinde Baskın Oran Türkiydeki azınlıkların durumu hakkında bir konuşma yaptı.

Bu 3 kafadar "Ermenilerden özür diliyorum" kampanyasını başlatan isimler olarak öne çıkıyor. Bu insanlara Kezban Hatemi hanımı ekleyebiliriz. O bir zamanlar Galatasaray'ınavukatlığını yapıyordu ve kendisi fanatik bir özürcü. Nedense bu insanlar Ermeni konusunda Ermenilerden Ermenici. Agos gazetesinde yazı yazdılar zamanında, Hrant Dink olayı ile Ermeni oldular, "Allah'ım sen beni bu ülkede azınlık ve Kürt yapmadığın için sana hamd ediyorum" dediler ve ellerinden geldiği kadar Türkleri cani ve barbar varlık olarak göstermeye çalıştılar. Aaaaah Kezban Hatemiiii aaaaah keşke 1915'de Van'da doğmuş Türk olsaydınız. Ermeniler orada Türk keserken sizde keşke orada olsaydınız.
Öğretmenlerinin bir çoğu Fransız, Alman vs. olan bu okul Fransızcaya önem veriyor. Bir aralar Ermenice derste veriyordu Fransız eh.. Galatasaray Lisesi. Şimdi öğgretmenleri Fransız olsun ama Türkiyede ders veriyorsa Türkçe ders verecek arkadaş. Fransada Türkçe ders vermek yasak. Fransada bir Türk lisesi yok. Ama malesef Galatasaray lisesinde Fransızca Türkçeden daha üstün tutuluyor. Bir ara guya Fransaya tepki gösterdi Galatasaray Lisesi. Mektup yazmışlar. Hepsi fasafiso. Bir aralar Prof. Dr. Yalçın Küçük demişti: "Galatasaray Mason yetiştiriyor" diye. Hepimiz gülmüştük. 

Şimdi işte Atatürk'ün uğradığı okula nasıl böyle dersiniz falan filan denilecek. O zamandan bu zamana onun izinden çoktaaaaan ayrıldınız.

ABD ve bir kaç ülke parlementolarında Türkiydeki sözde soykırımın seçımını yapıyor. Böyle saçmalık olurmu? Bu şuna benzer; Ögün Samast Hrant Dink'i vurmuşmu vurmamışmi? Bunun seçimi olurmu? Soykırım meselesınde tarihçi ve ötekisinde polis araştırma yapar. Nedense bu konu hakkında Baskın, Ahmet, Kezban ve Cengiz hiç konuşmuyor. 

AK-parti, bir gün gelecek size soracaklar bu Ermeni konusunun neden arkasından gitmediniz? Neden Ermeni konusunu araştıran Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu görevden alındı? Neden Abdullah Gül ve Erdoğan gidip Ermenilerle anlaşmalar imzalıyor? Neden Galatasaray Lisesi gibi bir çok okul hala tipik tipik insanlar yetiştiriyor?
update: unutmadan, Fransa'da sözde Ermeni soykırımını veya özürcülerin dediği gibi Büyük Felaket'i reddetmek suç
update1: işte ünlü mezunların listesi: link bunların hepsi işe yaramaz insan diye birşey demiyoruz ama ne tesadüf ki Ermeni konularında çok hasas olanlar buralarda okumuş.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger