30 Mayıs 2012 Çarşamba

Hasan Şaş "Konuşursam insanlar G.Saray'dan soğur!"


22 Haziran 2009, Pazartesi

"Konuşursam insanlar G.Saray'dan soğur!"

Galatasaray´da sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılan yıldız futbolcu Hasan Şaş, kulüpte yaşanan olayları açıklaması halinde insanların Galatasaraylılıktan soğuyacağını savundu.
Galatasaray’da çok şeyler yaşadıklarını, ancak bunları açıklayamayacağını kaydeden Hasan, "Bunlar Galatasaray’ın yatak odasıdır. Özel şeylerdir, anlatılmaz. Bana çok televizyondan teklif geldi konuşmam için, ama yapmadım. Galatasaray’da yaşananları açıklasam, insanlar Galatasaraylılığından soğur. Bugüne kadar hep sustuk, ancak insanı köşeye sıkıştırıyorlar" diye konuştu.
         
Hasan Şaş, profesyonel insanların ödemelerinin yapılması gerektiğini de dile getirerek, "Alacaklarımı alamazsam gerekli başvuruları da yaparım. Ancak şimdilik böyle bir şey yapmadım" ifadesini kullandı.
         
Hasan Şaş, sezon bittikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nden eşyalarını toplayarak ayrıldığını söyledi.
         
Sözleşmesinin bittiğini ve kimsenin kendisine herhangi bir şey söylemediğini anlatan Hasan, "Sezonun ilk antrenmanına da davet almadım. Kimse benimle konuşmadı" dedi.
         
Galatasaray’ın geçen sezon şampiyonluğu hiçbir şekilde hak etmediğini savunan Hasan Şaş, takım olarak iyi organize olamadıklarını dile getirerek, "Arkadaş ortamı yaratamadık, yönetici futbolcu ilişkilerinde açıklar vardı. Bir türlü kontağı kuramadık. Galatasaray Kulübü geçen sene hiçbir şekilde şampiyonluğu hak etmedi" diye konuştu.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger