5 Mayıs 2012 Cumartesi

Bu Kaçıncı Skandal ?

22 Nisan 1953
Çanakkale Abide Kupası’nda lisansları başka kulüplere ait 2 futbolcuyu Fenerbahçe’ye karşı oynatan Galatasaray hükmen mağlup edildi.
19 Eylül 1958
Galatasaray kürek sporunda Sönmez Gönenç isimli sporcusunu Oktay Ozan lisansı ile oynattı.Daha sonrasında ise 4 tek dümencili teknesi müsabakadan dikalifiye edildi.
1987
Galatasaray Kovacevic,Nasır ve Six’ten sonra Çinli yüzücüsü Mu La Ti’yi bir gecede Murat Tahir adlı bir Türk yaptı.
Yıl 2009
Galatasaray, Cibona Zagreb ile oynadığı maçta rakip oyuncuya yumruk atıp 5 maç ceza alan Cemal Nalga’yı daha sonraki maçlarda sakat olan oyuncusu Tufan Ersöz’ün forması ile oynattı.Buna rağmen Cemal Nalga bu maçlarda oynamadığı yönünde evrak düzenlenerek Oyak Renault maçında oynatıldı.Oyak bu olayı ortaya çıkarmaya çalışsa da kimsenin umurunda olmadı.Galatasaray camiası bu oyuncuyu tekrardan sahte evrakla Fenerbahçe maçına çıkarınca herşey ortaya çıkmış oldu.Bu olay Türk Spor Tarihi’ne en organize sahtekarlıkolarak geçti.Bu skandal sonrası verilen cezalar da mazlum edebiyatı yapılarak tek tek aklandı,geri alındı.
27 Eylül 2011
Galatasaray atletizm sporunda 2 yarışta Mert Baş’ın lisansıyla Turgay Levent adlı atleti yarıştırdı.Turgay Levent’e 6 ay men cezası,antrenör Hasan Özbakır’a 6 ay men cezası,Galatasaray’a da 1 ay men cezası verildi.
Bu son yaşanan skandal ile birlikte şaibesiz,lekesiz,tertemiz,bembeyaz,jurnalciler ile dolup taşmış olan bu camia sahtekarlık başarılarına bir yenisini daha ekledi.Hatırlatalım;bu işler dergi kapaklarını beyaz yapmakla bitmez.Bu işler bu kadar skandala imza atanların millete ahlak dersi vermesi ile bitmez.Sahtekarlık ile yanıp tutuşan bu ateş üflemekle sönmez.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger