11 Eylül 2012 Salı

Adil Oyun!


“Galatasaray ve Beşiktaş, teknik direktör ile yıldız futbolcularının aylık kazancı asgari ücret, yani 940 lira görünüyor.” (Terim ve Aybaba açlık sınırında)
Evet, bugünkü haber de açlık sınırında olduklarını gösteriyor! : Derbi stresini Bodrum’da attı
Fenerbahçe vergisini zamanında ödesin. Yasal sorumluluklarını yerine getirsin.
380 milyon dolar borcu olanlar her yükümlülükten kaçarken sürekli af çıksın. Yetmediği için sigorta primlerinde cingözlük yapsın. Bizzat kendi taraftarlarınca kombine satışında usulsüzlükle itham edilsin (Galatasaray’da usülsüzlük iddiası , 6 Mart 2012) (Galatasaray yöneticileri hapse mi girecek , Mart 2008)

Devlet eliyle “adaletsiz” ortam yaratılsın. Normalde alacağı cezalarla zaten transfer yapamayacak duruma gelecek bir kulüp, senden daha fazla para harcayarak rakip olsun. Ülke içi haksız rekabete sırtını vererek Şampiyonlar Ligi katılımlarını elde etsin. Ödüllere konsun.
Fenerbahçe, böyle bir tabloya karşı sessiz kaldığı sürece, olması gereken noktaya asla ulaşamaz.
İşte size geçmişten bazı örnekler, bilançolar. İşin ironik tarafı, bu kulüplerin kuyruğunu kurtarmaları için en çok mücadele eden de Aziz Yıldırım idi:
Şubat 2011: “Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği’nden 2005-2009 hesap dönemleri için 29.3 milyon TL vergi aslı ve 43.95 milyon TL vergi ziyaı cezası olmak üzere toplam 73 milyon 250 bin TL talep ediliyordu. Fakat uzlaşma başvurusunda bulunan Galatasaray, gerçekleşen uzlaşma sonucunda ödenecek vergi tutarını 2.93 Milyon TL’ye düşürmeyi başardı. Şirketin vergi ziyaı cezası ise kaldırıldı. Beşiktaş Futbol Yatırımları’nın ise yine aynı döneme ilişkin 38.5 milyon TL vergi aslı ve 57,75 milyon TL vergi ziyaı cezası yine uzlaşma ile toplam 3 milyon 907 bin 773 TL’ye indirilirken vergi ziyaı cezası da iptal edildi.”
Mart 2008: “Galatasaray 37 milyon 761 bin YTL ile devlete en çok borcu olan kulüp ve bu rakam diğer 17 kulübün toplamının tam 2.8 katı. Aralarında F.Bahçe’nin de bulunduğu 10 Süper Lig kulübünün ise devlete borcu yok.”
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger