5 Mart 2013 Salı

NE BULDULARSA YEDİLER. 250 MİLYON TL NEREDE?. AYSAL G.SARAY'I İFLASA GÖTÜRÜYOR.

05.03.2013 04:04 

Camianın ağır toplarından Taner AŞKIN, Ünal AYSAL ve yönetimi hakkında TSN nin yaptığı bütün haberleri, analizleri doğrulayan açıklamalar yaparak, felaketi haber verdi. Aşkın 125 MİLYON DOLAR NEREDE diye sordu "Sneijder ve Drogba transferleri maskeydi" dedi

TANER AŞKIN , TELEGOL ün CANLI YAYININDA ŞOK AÇIKLAMALAR YAPTI. 
Disiplin cezası ihraç talebi ile disiplin kuruluna verilen eski yöneticilerden , camianın ağır toplarından Taner AŞKIN, ÜNAL AYSAL ve yönetimi hakkında TSN nin bütün haberlerini , analizlerini doğrulayan açıklamalar yaparak, AYSAL ın gerçek yüzünü ortaya koydu. 


500 milyon dolar kazandı borçların 100 milyon doları ödenmiş görünüyor. 250 milyon dolar buharlaştı mı diye soruluyor.

G.Saray da süreci nasıl özetleyebilirsiniz. 

Konuya direk gireyim. 31 Mayıs 2011 tarihinde G.saray ın toplam borcu 328 milyon dolardı..
Bunun dağılımı kredi borçları 120 milyon dolar
cari borçlar 58 milyon dolar. 150 milyon dolar kadar kombine, vadeli olarak satılan loca avans borçları idi..

Aysal divan kurulunda DOLAR OLARAK KONUŞALIM demişti. Ben de burada tekrar ediyorum. Dolar olarak konuşalım. 

Bir sermaye artışımız var 124 MİLYON DOLAR gelir var. Hisse satışlarında 75 MİLYON DOLAR var toplam 200 MİLYON DOLAR toplam gelir elde edildi. Diğer gelirlerle birlikte 300 MİLYON DOLAR iki yıllık olarak en az 500 MİLYON DOLAR gelir elde edildi..

Ama şeffaflık olmadığı için bu şekilde çıkartıyorum. Yaklaşık 500-550 milyon DOLAR geliriniz var. Bu kadar gelire rağmen hala bankalardan kredi alıyorlar, arıyorlar...

Benimde görev yaptığım Adnan Polat yönetiminde İki senelik harcamaları 90 MİLYON dolar ile dönüyordu G.Saray.. 
Diyelim ki işi büyüttüler pahalı transferler yaptılar. Hadi yıllık 150 MİLYON DOLAR gider diyelim...
iki yıllık 300 MİLYON DOLAR.. . 
Loca geliri gideri 90 MİLYON dolar.. Toplam 390 MİLYON.. Geriye kalır 100-125 MİLYON DOLAR.. İşte 100-125 MİLYON DOLARI arayıp bulamıyoruz..

Şimdi soruyorum HANGİ BORÇ ÖDENMİŞ.. Ödenen borç felan yok. Bizim sponsorlardan, localardan, biletlerden aldığımız ödenen 90 MİLYON var bunu da düşerseniz ortada ödenen borç yok.

NE BULDULARSA YEDİLER..
Bu kadar gelir var, genel gelirlerle sermaye arttırımı, hisse satışları, sponsorlar, forma satışı, tribün gelirleri... ortada para yok. 
Sermaye arttırımlarını görüyoruz. İkinci sermaye arttırımı şimdi 5-6 ay uzuyor diyor başkan. 
Teknik İFLAS tır diyor.. İki yıldır oradasınız. Bahaneler arkasını sığınıyorsunuz.

SPK sadece G.Saray a değil, hiç bir kuruluşa bu hakkı tanımaz. G.Saray mal satacağım oradan gelecek parayı vereceğim dedi.. Tam 17 senelik bilet gelirleri sermaye olarak koydular.. 
ikinci sermaye artışında SPK NAKİT KOYACAKSANIZ dedi.. 
Şimdi sermaye arttırımı yapacağız sözünü yerine getiremiyorlar, bahaneler arıyorlar..

Ben ortada olmayan YÜZ kusur MİLYON DOLARIN nerede olduğu merak ediyorum. Bunun hesabını MALİ KONGRE de göreceğiz..
Bu paraya rağmen, G.Saray bankalardan kredi arıyor.

İKİ HAFTA ÖNCEDEN, G.BİRLİĞİ MAÇ BİLETLERİ İÇİN SMS ÜZERİNE SMS ATIYORLAR. BİLET SATIP MAAŞ ÖDEYECEK DURUMA DÜŞTÜLER. 
Gençlerbirliği biletleri satışta.. Bütün üyelere ceplere SMS geliyor. Bilet alın .: Bilet alın diye.. Biletler satılmıyor..

Ekonomi muhabirlerine söylediği şeyler var. 
Düzeltmek için geldiniz. 22 aydır buradasınız.
G.Saray çok daha geriye gidiyor. 
Bu yanlışların hesabını Genel kurulda göreceğiz..

BİLANÇOLARI YAZILI OLARAK İSTİYORUZ. VERMİYORLAR. BİRŞEYLER SAKLANIYOR. GELİR VE GİDERLERİ. ALACAK VE BORÇLARI GÖREMİYORUZ

İlk başlangıçta 1,2 ve 3. aylarda bilançoları elde ettik ama son 12 ayda ortada bilançolar yok.. Her divan kurulu toplantısını istiyoruz. Artık yazılı olarak istiyoruz. Divana dilekçe verdik. Ne Derneğin, ne Stad AŞ nin 3 aylık bilançolarını göremiyoruz. Birşeyler saklanıyor.

Eğer görmüş olsak bugün 125 MİLYON DOLAR NEREDE demeyeceğim.
G.Saray ın ay sonuna kadar acil 65 MİLYON DOLAR ödemesi var.. Siz bugüne kadar 15 gün önceden , G.Birliği gibi bir takımın biletlerini satılmasına her gün 10 tane BİLET ALIN diye SMS atılmasına şahit oldunuz mu..

Şeytanın avukatlığını yapmıyorum. Benim telefonumda DÖRT tane mesaj var.

DROGBA ve SNEİJDER TRANSFERLERİ İLE HEDEF ŞAŞIRTTILAR. 
G.Saray da DROGBA ve SNEİJDER çok mu gerekliydi. Bunun amacı HEDEF ŞAŞIRTMAK, insanları meşgul etmek. Her toplantıda sayın başkan birbirinin tersini söylüyor.

Bütün bunların sebebi MART ayındaki kongreyi etkilemek. Büyük transferler yaptık diyerek HARCAMA YETKİSİ almaya çalışacaklar.. 

DROGBA ve SNEİJDER alınırsa bir çok arkadaşımız KULÜP İFLASA GİDER diye dile getirdi ama kimseyi dinlemediler. 

MEDYA , TRANSFERE BAKIYOR, BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZE HABER OLARAK İTİBAR ETMİYOR. BU TRANSFERLER MASKELEMEK İÇİN YAPILDI. 
Şimdi burada çok ciddi bir saptama yapıyorum. Netice itibari ile iktidar değilseniz, basın bu tür haberlere itibar etmiyor. Biz DROGBA ya, SNEİJDER e ihtiyaç yok desek, yazılmaz, yazılmıyor.
Bu iki futbolcu kıymetli ama lazım mıydı..
Tamamen maskelemek için yapıldı bu transferler. 

AYSAL, G.SARAY'I İFLASA GÖTÜRÜRKEN, GERÇEKLERİ SAKLIYOR, TRANSFERLERLE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİLER.

Galatasaray başkanı Aysal kulübü iflasa götürürken, bu iki transfer ile gündemi değiştiriyor , medyayı kullanarak, gerçekleri saklamak için yaptılar.

Serhat Ulueren -GS TV de altı aydır maaşlar verilmiyor. Sadece Bahri Havadır ın dagıttığı harçlıklarla çalışıyor arkadaşlar..

Paraları ödenmeyenler serbest kaldı.. Gittiler. Ben bunu söylediğimde divan kurulu başkanı Adnan ÖZtürk EVET BÖYLE SIKINTI VAR. ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ dedi.

BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ HİÇ BİRŞEY OLMADI. MİRAS BULDULAR. AFİYETLE YEDİLER.. 
Maç bileti satıp maaş ödemek için çırpınıyorlar. 
Şu ana kadar G.SARAY DA BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ HİÇ BİR ŞEY OLMADI.. CİDDİ ANLAMDA MİRAS BULDULAR. BUNU DA AFİYETLE YEDİLER.. 

Galatasaray da böyle birşey geldi geçti. Eski bir yönetici olarak söylüyorum. İbrasızlık kaldırıldı. G.Saray o sayfayı kapattı. G.Saray spor kulübü başkanını seçmiş. Ancak duruma hiç hakim değil. Profesyonellerin yaptığı hataları örtmeye çalışıyor oysa HATA YAPANI ASLA TUTMAM DERHAL GÖNDERİRİM diyordu..

G.Saray da başkan gidecekse kararı kendisi verecek. Benim iki hafta sonra söyleyeceğim çok şeyler olacak. Neticelenmesini bekliyorum. Devam eden bir olay var.. Onu bekliyorum.

G.SARAY ı SPK ya FARUK SÜREN Mİ ŞİKAYET ETTİ. 
SPK ya G.Saray ı şikayet edenin Faruk Süren olduğu söyleniyor.
Ben zamanında Faruk Başkan ile karşı karşıya geldik. Ancak böyle birşey yapacağına inanmak istemiyorum. Ama şunu söylemem gerek. Baktı ki işler son derece kötüye gidiyor. G.Saray ın eski bir başkanı olarak işlerin çok kötüye gitmesini engellemek için hareket etmiş olabilir. Bir G.Saray başkanı olarak hiç bir başkanın misyonu bitmez. Yapmışsa G.Saray ı kurtarmak için yapmıştır.

İNAN KIRAÇ NE DİYOR..

Bu işin başlangıcında Ünal Aysal ı empoze eden Sayın İnan Kıraç beyefendiydi. ortada bir olay var. Hala devam ediyor. Burada bir takım hedefler var. G.Saray da her ne kadar inkar edilse de gruplar var. İnan Kıraç da belirli şeyleri G.Saray a yerleştirmek istiyor. Ünal Aysal ile birlikte hareket ediyorlar ama son dönemlerde aralarının eskisi kadar iyi olmadığını sanıyorum.. 

ULTRASLAN "KAYIP BİLETLER VAR"

Öte yandan Schalke biletlerinin de buharlaştığı , biletlerin el altından paralı kesimlere satıldığı iddiaları ciddi şekilde dolaşırken, geçtiğimiz günlerde ultrAslan ın, bilet tepkisinin altında , Almanya için tüm işlemlerini ve otel rezarvasyonlarını yaptırarak maça gitmek için hazırlanan taraftarlara bilet bulunmamanınyattığı da ortaya çıkmış oldu. Kısaca koskoca G.Saray günü kurtarma adına, biletlerden gelecek paraya ihtiyacı olan bir hale getirilirken, Aysal medyası hala "Büyük başkan.: Büyük Proje" başlıkları atıyor.. Oysa G.Saray da SARAY ın içi alev alev yanıyor. Alevler henüz dışarı çıkmış değil. 
TSN aylardır bağırıyor. İçerdeki G.Saray lılar haykırıyor.. YANIYORUZ.. BİTİYORUZ.. 

.. ve yine TSN, DROGBA ve SNEİJDER transferleri ile ilgili sahaya bakmayın. TRUVA ATLARINA, MASKELERE, MEDYAYI KULLANARAK, ÇIKAR SAĞLAYANLARIN OYUNLARINA BAKIN derken, Taner Aşkın ın açıklamaları, TSN nin haber ve analizlerini birebir doğruluyordu. 

Hatta ve hatta daha da ileri giderek TL olarak 250 MİLYON NE OLDU .. KİMLER 250 MİLYONU GÖTÜRDÜ diye soruyordu.. 

Evet.. Gözler şimdi Ünal Aysal da..
Herşey Schalke maçından sonra çok daha farklı bir boyut kazanabilir.
İkinci sermaye arttırımı için hem SPK ya hem de yatırımcısına söz veren NAKİT SERMAYE ARTIŞI YAPACAĞIZ. TEKRAR BAŞVURACAĞIZ diyen AYSAL şimdi BEŞ ALTI AY SONRA OLABİLİR diyor.. 

Yani bir başka hazırlık olduğu kesin.. 
Ama şimdiden mendil sallamak biraz erken olabilir. 

TSN ÖZEL. 
http://www.turkspor.net/detay.asp?id=70672
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger