1 Mart 2013 Cuma

Skandal = Kepaze Karar : Tarator'a sadece 3 Maç ceza (!) !!!


Türk Futbolunun Sahte Kabadayısı,Çakma İmparatoresi,Taratoru,Mimikoğlan'ı,Kent Kırosu,Eleman Fatih Terim  bilindiği gibi son Orduspor maçında ilk yarıda 0-2 geriye düşünce hazmedemedi ve kudurdu sağa sola her zamanki bilindik icraatlarını (!) sergiledi.
 Bunun sonucunda da TFF Hukuk Kurulu haklı olarak '' Hakaret, Sportmenlik dışı hareket,5 kez yedek kulübesi marifetiyle oyuna müdahale ve tehdit'' suçlarından PFDK'ya sevk etti.
( FDT 36., 42 ve 51. Maddelerinden)
  Ama PFDK ne yaptı ? Eyyamın tillahını yaptı ve en alt sınırdan 1+1+1 toplam 3 maç ve 30 bin TL ceza verdi.Bugün de Tahkim kurulu cezayı onadı.
Tahkim Kurulu Onadı ama PFDK'yı resmen ezdi şu açıklaması ile ;
Yani 'cezayı yükseltemiyorum,mecburen onamak zorundayım'' diyor.Çünkü Tahkim temyiz başvurusu yapanın (gs) aleyhine karar veremiyor.
PFDK'ya 6 gün içinde TFF Disiplin Müfettişi'nin itiraz etme hakkı var ama kim edecek ?


Tahkim ‘6 maç’ dedi 3’ü onadı.

G.Saray Teknik Direktörü’nün itirazını reddeden kurul, tribünden sahaya müdahele etmesi nedeniyle cezanın 6 maç olması gerektiğini ancak aleyhte itiraz olmadığı için artırıma gidemediğini açıkladı.

TAHKİM Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında Profesyonel FutbolDisiplin Kurulu’nun (PFDK) verdiği 3 maçlık cezayı yeterli bulmasa da aleyhte itiraz olmadığı için cezayı onadı.
G.Saray Teknik Direktörü’nün itirazını reddeden Tahkim yaptığı açıklamada, Fatih Terim’e hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle verilen 1 maç ve 10 bin liralık cezayı talimatlara uygun bularak onadı.
Ancak Tahkim Kurulu, PFDK’nın Terim’in tribüne gönderilmesinden sonra oyuncularına taktik vermeye devam etmesi, maç bitiminde sahaya inmesi ve maç sonunda soyunma odasına giderek tekrar hakemlere yönelik sözlü ifadeler kullanmasıyla ilgili verilen cezayı az buldu.
Tahkim, Terim’in tribünden müdahalesini sportmenliğe aykırı hareket olarak değil, 51. maddeye göre ‘idari tedbirin ihlali’ şeklinde değerlendirilmesi gerektiği görüşüne vardı.
Kurul tespitlerine rağmen cezayı neden 3 maç olarak onadığını açıklarken, ‘aleyhte itiraz olmaması ve cezanın re’sen aleyhe bozulamamasını’ gerekçe gösterdi.
Özetle Tahkim Kurulu, PFDK’nın 3 maçlık cezaya muhalefet eden iki üyesi gibi Fatih Terim’in cezasının 6 maç olması gerektiğine işaret etti; ama Terim’in cezasını prosedür gereği 3 maç olarak kesinleştirdi.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22721524.asp


(Yılmaz Vural'a tribünden cep telefonu ile direktif verdiği için 5 maç ceza verilmişti)
 Hakaret'ten sevk var ama ceza verilmiyor.Neden ? Çünkü aynı suçtan ertelenmiş 2 maç cezayı da çekmesin diye.
 Yedek kulübesine defalarca müdahale var alt sınır 4 maçtan başlıyor ama 1 maç.
Yazıklar Olsun TFF ve PFDK.
  
   Biz Adanalıları delikanlı adam diye bilirdik.Hep şunu söylerlerdi ; ''Adanalıyık Allahın Adamıyık ''
 gs'nin asgari ücretli çalışan elemanı (!) (Şaka değil gerçek valla sözleşmesi asgari ücretten gösterilmiş vergi kaçırmak için) PFDK'daki savunmasında ''Ben tribünden taktik vermedim'' diyor.Peki bunlar ne Eleman ? ; 
 Aynı gün ilginç bir şekilde gs Başkanı TFF Başkanı Demirören ile Sunset Restaurant'ta buluşuyor..
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger