11 Temmuz 2012 Çarşamba

GS-TS Maçı Öncesi Sakat (!) Burak Yılmaz - Selçuk İnan görüşmesi.

Tesadüfün böylesi..!
Dün yakın arkadaşı Selçuk İnan'la bir yemekte görüntülenen Burak Yılmaz, bu kez G.Saraylı diğer oyuncular Ayhan ve Gökhan Zan ile İstinye Masa'da buluştu. Hafta sonu oynanacak Trabzon-G.Saray maçı öncesi bu görüntüler yine çok konuşulacakgibi...
26.04.2012 08:58
ÜST ÜSTE GELEN YEMEKLER 'TESADÜFÜN DE BU KADARI' DEDİRTTİ

Görüntülendiğini farkeden Burak, apar topar restoranı terketti. Yıldız oyuncu derbide zor Trabzonspor'un, F.Bahçe ile oynadığı maçta burnu kırılan Burak Yılmaz, bu aralar İstanbul'u mesken tuttu.
Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a karşı oynamayan ligin en golcüsü Burak Yılmaz, İstanbul'da dostlarıyla hasret giderdi. Önümüzdeki sezon için G.Saray'la anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz'ın, en yakın dostu Selçuk İnan'la önceki gün Etiler'deki Nusr-Et Lokantası'nda görülmesi farklı yorumlara neden olmuştu. Lokantada Volkan Demirel ve eşi Zeynep de vardı ve üçlü, ayak üstü sohbet bile etmişti.

ANCAK Burak'ın G.Saraylılar'la yakınlığı bununla da sınırlı kalmadı. Sis yüzünden uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle Trabzon'a dönemeyen Burak Yılmaz bu kez İstinye Park'taki Masa restoranda diğer G.Saraylı oyuncularla görüntülendi.

DÜN DE İDMANA KATILMADI

G.SARAY'DA kadroya giremeyen Ayhan ve Gökhan Zan ile dizi oyuncusu Tolga Sayışman'la yemek yiyen Burak Yılmaz, basın mensuplarının kendisini görüntülemesinden rahatsız olup mekandan uzaklaştı.
SAKATLIĞI tam olarak geçmeyen Burak'ın bu haftaki Trabzonspor-G.Saray maçında da forma giymesi zor. Golcü futbolcu, bu konuda kendisine sorulan sorulara, 'Ben de oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum' cevabı vermişti. Genç golcü dünkü Trabzonspor idmanında da yer almadı.
Milliyet
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger