31 Temmuz 2012 Salı

Ünal Aysal'a Şok Suçlama !!!

Galatasaray'da Adnan Polat yönetiminde görev alan Taner Aşkın kendi dönemlerinde kulüp hisselerini birleştirmek için çaba sarfettiklerini ancak şimdi hisselerin satıldığını söyledi. Aşkın, "Aysal başkan olur olmaz yüzde 20-30 hisse satıldı. Hisseler kimin elinde. Tartışmamız lazım. Ben biliyorum! G.Saray'a ihanete kimsenin gücü yetmez" dedi.
http://www.takvim.com.tr/Galatasaray/2012/07/31/unal-aysala-sok-suclama-859431586241



Paralar nerede!




"Yüzde 30'a yakın hisse satıldı. Buradan gelen paralar ne oldu, hisseler kimin elinde? Bunları tartışmalıyız"

Adnan Polat yönetiminde görev yapan , Galatasaray'ın hisse senetlerini piyasadan toplamak için büyük çaba harcadıklarını ancak yeni yönetimin bu çabalarını boşa çıkardığını söyledi. Ünal Aysal'ın başkan olmasından sonra yüzde 30'a yakın hisse senedi satıldığını ifade eden Taşkın, "Peki oradan gelen paralar nereye gitti. Bu satılan hisseler kimin elinde. Bunları tartışmamız lazım" dedi. 

ÖZÜR BEKLİYORUZ Polat yönetimin ibra olmadığı mali kongreye de değinen Aşkın, "Büyük yanlış yaptılar. El kaldırıldı, indirildi. Dışarıdan adam geldi. Kongre ertelenmeliydi. G.Saray'a kötülük gelmesin diye yönetimden çekildik" dedi. Kanaltürk'e konuşan Aşkın, Yargıtay'ın 'usulsüzlük olmadığı' yönündeki kararı bozmasını ise, "Yönetim düşer mi, düşmez mi bilmiyorum ama bir özür bekliyoruz" şeklinde değerlendirdi.



http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/31/paralar-nerede
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger