6 Haziran 2012 Çarşamba

CHP'Lİ VEKİLDEN BOMBA İDDİA


CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, 2006 yılında Denizli Spor - Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili bildiklerini açıklamak isteyen bir kamu görevlisinin mobbing ve hukuk dışı disiplin soruşturmalarına maruz kaldığını ifade etti.
CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, 2006 yılında Denizli Spor- Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili bildiklerini açıklamak isteyen bir kamu görevlisinin mobbing ve hukuk dışı disiplin soruşturmalarına maruz kaldığını ifade etti.

Bir kamu görevlisinin şike savcısı Mehmet Berk'e 16 Mart 2012 tarihinde bir mektup yazarak, 2006 yılında Denizli Spor Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili bildiklerini açıklamak için gizli tanıklık yapmak istediğini beyan ettiğini söyleyen Tezcan, Mehmet Berk'in bu kişi arayıp tanıklık yapmasını istediğini; ancak kişinin başına geleceklerden korkup tanıklık yapmayı reddettiğini belirtti.

Tezcan, "Ancak tanıklıktan kaçınmasına rağmen başına gelecek kötülüklerden kurtulamamış. O zamanki Denizli Belediye Başkanı, şimdiki milletvekili Nihat Zeybekçi'nin yönlendirmesi ile mobbing uygulamasına ve disiplin soruşturmalarına maruz kalmıştır." diye konuştu. Tezcan, bunun üzerine bu kişinin bildiklerini anlatmak istediğini dile getirdiği bir mektubu Mehmet Berk'e gönderdiğini söyledi.

Tezcan, bu kişinin mektubunda şu cümleleri kullandığını ifade etti:

"2006 yılında oynanan Denizli Spor-Fenerbahçe maçı ile ilgili aylar önce size tanıklık yapmamanın pişmanlığını iliklerimde hissederek size bu dilekçeyi yazıyorum.

Özellikle yıllarca başarılarla çalıştığım İçişleri Bakanlığında ve BEDAŞ Yönetim Kurulu üyeliğim sebebiyle Maliye Bakanlığında Nihat Zeybekçi'nin güdümlemesi ile senaryolar üretilerek korkunç bir mobbing uygulamasına ve hukuk dışı disiplin soruşturmalarına tabi tutulmaktayım.

Bu süreçte tüm yaşadıklarım ve bundan sonra da muhtemel yaşayacaklarımın sonuçlarını göze alarak 2006 yılında oynanan Denizli Spor Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrası yaşadıklarımı ve bildiklerimi kamu oyunda ismimin bilinmemesi kaydıyla size veya dilekçemi göndereceğiniz konu ile ilgili bir mahkemeye gizli tanık olarak anlatmak istiyorum."

Tezcan, bu kişinin gizli tanıklık talebinin kabul edilmediğini; ancak Ankara Adliyesinde tanık sıfatıyla talimatla ifadesinin alındığını söyledi. 
CagdasSes.com
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger