22 Haziran 2012 Cuma

Medya – Galatasaray paslaşmaları

Ah ah, onlar şişirme haberleri yaptıkça biz de bunları patlatmaktan yorulmayacağız.
Bugünkü ısmarlama haber ise kombine satışları: Rekor ve Gurur
“Ve stattan 54 milyon dolar gelir elde ettik.Galatasaray kombinede 36 bin rakamına ulaştı, localar da tükendi” demiş Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan özel röportajda.
Böyle bir şey yok. Aslında var, ama tipik alışkanlık: manipülasyon ve masa başı oyunları ile başarı yaratmak. Bu balon haber, Galatasaray A.Ş’ye itelenen bilet ve localardan kaynaklanıyor.
36 bin rakamı, küçük yatırımcıyı dolandırmak için dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde Galatasaray Sportif A.Ş. ye gayri ticari bir şekilde satılan kombinelerden geliyor. Neden gayri ticari? Futbol Takımı A.Ş’ye aittir. Futbol Takımı nerede oynarsa o stadın biletleri satılır. Futbol takımına sahip A.Ş’nin üste para alması gerekirken para vermesi dolandırıcılığa girer.
Başka neler söylenmiş bakalım:

1) “Localar için bekleme listesi oluşturacağız” , “Loca satışları devam ediyor”
Kombine satışları devam ediyor. Yani bugün itibariyle gidip gidip loca ve kombine alabilirsiniz, neyin bekleme listesi:
2) “Stat gelirinde Avrupa 9.’su olduk”
Böyle bir resmi istatistik yok. Eğer öyle ise Fenerbahçe Dünya birincisi olmalı! Çünkü aşağıdaki delillerden de görüleceği gibi Fenerbahçe (öğrenci indirimi ve 12 ay vade dikkate alındığında) Galatasaray’ın 3 misli fiyatla kombine satıyor:
Ama anlıyorum güdümlü medyayı. Galatasaray’ın sermaye artırımı çuvallamak üzere. Rüçhan kuponlarına talep beklendiği gibi değil. Ne olacağı belirsiz. O yüzden bir gaz vermek gerekiyor. Hizmete devam etmek ve liseli tezgahına destek olmak gerekiyor.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger