1 Şubat 2012 Çarşamba

Galatasaray'da İnanılmaz Skandal !!!!

Türkiye Masterlar Kış Yüzme Şampiyonası, tam bir skandalla sona erdi! Skandalın yaşandığı adres ise Galatasaray Spor Kulübü oldu!


Daha 12 yaşındayken açık yaş 100 metrede kırdığı rekoru 22 yıldır geçilemeyen Kadıköylü rekortmen yüzücü Dilek Gerez Turgay'ın Galatasaray adına kazandığı 5 madalya, kulübün resmi internet sitesinde görmemezlikten gelindi.

18 Şubatta Bursa'da düzenlenen Türkiye Masterlar Kış Yüzme Şampiyonası'nda yarışmayan katılan Galatasaraylı yüzücü Dilek Gerez Turgay, 200 metre kelebekte, 100 metre kurbağada, 200 metre kurbağada, 400 metre karışıkta ve 200 metre karışıkta birinci gelerek toplam 5 birincilikle müthiş bir rekora imza attı.

Galatasaray'da yüzme hocalığı yaptığı da bilinen 100 metre Türkiye rekortmeni bayan yüzücünün başarısı bir çok medya kuruluşunda haber olarak yer bulurken, adına yarıştığı Galatasaray'ın web sayfasında tek satır yer almadı.

Sporcusunun yaşadığı başarıyı önemsemeyen Galatasaray yönetiminden tek bir kişinin bile genç yüzücüyü aramaması ise tam bir skandal olarak yorumlandı.

Kaynak: İnternetspor
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger