15 Şubat 2012 Çarşamba

"Şike Yapıldı"

2005-2006 yılında sezonun son maçında Denizlispor’un Fenerbahçe ile berabere kalmasıyla Malatyaspor Süper Lige veda etmişti. Denizli-Fener maçında şike yapıldımı? Aziz Yıldırım'ın iddiası büyük...

Mehmet Ali Yalçındağ’ın, Kandilli’deki villasında gerçekleşen “Futbolun Zirvesindekiler” davetininin üçüncüsünde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile futbol ve iş dünyasının birçok ünlü ismi bir araya geldi.


Yapılan sohbet sırasında 2006-2007 yılındaki Denizlispor maçına değinen Aziz Yıldırım, “O maçta şike yapıldı. İsteyene ispat ederim. O kadar söylüyorum ama kimse bu işin üzerine gitmiyor” ifadelerini kullandı.
14 Mayıs 2006 tarihinde oynanan son hafta karşılaşmalarından sonra Denizlispor, Fenerbahçeyle kaos dolu bir maç sonunda 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan daha ekledi ve Malatyaspor’un 1 puan önünde ligde kaldı. Sezonu Malatyaspor 36, Denizlispor ise 37 puanla tamamlamıştı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın 2006-2007 sezonunda Denizlispor ile yaptıkları son maçla ilgili olarak "Şike yapıldı" şeklinde bir söyleminin olmadığı belirtildi.


RESMİ SİTEDEN YALANLAMA
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Mehmet Ali Yalçındağ'ın ev sahipliğinde yapılan "Futbolun Zirvesindekiler" buluşmasında Aziz Yıldırım'ın sözlerinin bazı gazetelerde yanlış yansıtıldığı kaydedildi.
Aziz Yıldırım'ın, Hasan Cemal'e 2006-2007 sezonunda yaşananlarla ilgili olarak, (O sezon Denizli'de oynadığımız son maçta şike vardı) şeklinde ifadelerde bulunduğunun iddia edildiği belirtilerek, "Denizli'de yaşanan yanlışlıklara dair itirazlarımızı geçen süre zarfında her platformda
hatırlatmamıza ve o gün yaşananların araştırılmasını istediğimizi defalarca bildirmemize karşın, başkanımız 'şike yapıldı' söyleminde bulunmamıştır" ifadelerine yern verildi.

http://www.malatyasporlular.com/content/view/587/53/
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger