15 Şubat 2012 Çarşamba

Kemalettin'den Şike İtirafı !!!

19 Şubat 2007

Eski Fenerbahçeli Kemalettin'in ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düştü.Eski F.Bahçeli Kemalettin'den şok iddia.. 1992-93 sezonunda Gençlerbirliği'nde oynarken son haftaki Beşiktaş maçı öncesinde kadrodışı bırakıldıklarını ve sezon sonunda o dönemki takım kaptanı Metin Diyadin'in para dağıttığını iddia etti. 

Son hafta Beşiktaş, İstanbul'da 1-0 geriye düşmesine rağmen Gençler'i 3-1 mağlup etmiş; Galatasaray da deplasmanda Ankaragücü'nü 8-0 yenerek şampiyon olmuştu. 

Kemalettin son hafta kaleci Kazım ile birlikte kadrodışı bırakıldığını ve o sırada Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını anlattıktan sonra çok tartışılacak bir açıklama yaptı. 

Star TV'deki Telegol programında canlı yayına çıkan Kemalettin, son haftanın ardından Ankara'daki kulüp tesislerinde kaptan Metin Diyadin'in kendisine zarf içinde 4000 mark verdiğini, takım arkadaşı Mehmet Altıparmak'ın da yanına gelerek evleneceği için onun hissesinden bir miktar aldığını söylediğini ileri sürdü... 

Kemalettin, paranın bütün takıma dağıtıldığını ama nereden geldiğini bilmediğini söyledi. 

Programda paranın Galatasaray ve o dönemde de yöneticisi olan Adnan Polat tarafından verildiği ima edilse de Kemalettin, bunu doğrulamadı. 

Programa telefonla bağlanan Cafer Aydın ise Kemalettin'in söylediği gibi o dönemde Gençlerbirliği'nde oynamadığını söyledi ve ''Bu para geldiyse, kaptan dağıttıysa orada bunu çaycıdan en üst yöneticiye kadar herkes biliyordur'' diye çıkış yaptı. 

Kendisinin daha önce iddialar ortaya attığını ama yalnız bırakıldığını söyledi.

http://forum.kanka.net/showthread.php?294993-Kemalettin-den-%C5%9Fike-itiraf%C4%B1-!-19-%C5%9Fubat
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger