1 Şubat 2012 Çarşamba

Türkiye Bitti Şimdi Kıbrıs'a Uzandılar Peşkeş İçin.

G.Saray'dan F.Bahçe'yi sollayacak proje
Bugün 00:15 Pazartesi
G.Saray, F.Bahçe'nin Topuk Yaylası'nı gölgede bırakacak bir projeyle Yavru Vatan'a görülmemiş bir mega tesis yaptıracak.



100 dönümlük arsaya Resort Otel ve spor kampı tesisi yaptırmak için ilk adımları atan G.Saray'da projeye önderlik yapan yönetici Emir Sarıgül,"Bu tesis, tüm spor kulüplerine örnek teşkil edecek" ifadelerini kullandı. 
 
G.SARAY, kulübe büyük bir ekonomik gelir sağlayacak olan yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor.  
 
Sarı-kırmızılıların yönetim kurulunda yer alan Emir Sarıgül'ün önderliğinde çalışmaları sürdürülen proje için geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst'ü ziyaret eden G.Saray yöneticileri Semih Haznedaroğlu, Emir Sarıgül ve Sedat Doğan en kısa sürede Yavru Vatan'a eşi olmayan bir Resort Otel ve spor kampı tesisi kazandıracaklarının müjdesini verdi.
SARIGÜL, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yönetiminin G.Saray Spor Kulübü'ne rezerve ettiği alanla ilgili yaptığı açıklamada "Başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na, Başbakanı İrsen Küçük'e ve Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst'e, G.Saray camiasından desteğini esirgemeyen tüm Bakanlar Kurulu'na teşekkür ederiz. Buraya dünyadaki tüm futbol takımlarının kamp ve eğitim sürelerini en çağdaş bir şekilde geçirebilecekleri, istenilen her şeyin içersinde yer aldığı bu büyük kompleks yapılacak.
İÇİNDE YOK YOK!
BU tesis, tüm spor kulüplerine örnek olacak. Ayrıca Yavru Vatan'ın gelişiminde ve Kıbrıs'ın bir çekim merkezi noktası olmasında da önemli bir rol üstleneceğini düşünüyoruz. Kıbrıs'ın Kapraz bölgesinde yapılacak bu spor, dinlenme ve eğlence ağırlıklı Resort Otel ve spor kampı merkezi doğal güzellikleri ve iklim koşulları nedeniyle de yaz ve kış aylarındaki kamp dönemleri için vazgeçilmez olacak" ifadelerini kullandı.
HAZNEDAROĞLU ise 3 ay içinde konsept proje, ced raporu ve fizibilite çalışmaları ile yeniden Yavru Vatan'ı ziyaret edeceklerini, yeni yönetimin bu projeye öncelik verdiğini vurguladı.
YAKLAŞIK 100 dönüm olan ve sahil şeridinde bulunan projenin tasarımını İki Design Group, konsept bir proje olarak hazırlıyor. Yavru Vatan'da ilk olan projede Resort Otel, futbol takımları için saha ve özel kamp alanları, aqua merkezi, wellness merkezi, golf sahası ve EXPO center gibi çok fonksiyonlu alanların olacağı öğrenildi. Ayrıca futbol sahaları ve futbol takımlarının ihtiyaç duyacağı her türlü tesis, bu projenin içinde mevcut.

Yani anlayacağınız G.Saray, F.Bahçe'nin Topuk Yaylası'na rakip çıkartmak için düğmeye basmış durumda. 
Vatan
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger