1 Şubat 2012 Çarşamba

Bir Kuduz Futbolcu: Vedat'a 6 ay Ceza !!!!

14 Mayıs 1999. Galatasaraylı Vedat, A.Gücü maçının son dakikalarında Faruk’u omuzundan ısırırken, bu olay kamuoyunu günlerce meşgul etmişti. 

Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçında Faruk'u önce ısıran, ardından da kafa atan Galatasaraylı futbolcuya büyük ceza verdi. Fenerbahçe kulübü 2.5 milyar lira para, Moldovan 5, Sergen ise 2 maç resmi müsabakadan men cezası aldı

ANKARA - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ligin bitimine bir hafta kala kesenin ağzını açıp kulüplere ve futbolculara ceza yağdırdı. Kurul, Galatasaray-Ankaragücü maçında rakibi Faruk'u maç içinde ısıran, ardından da oyun sonunda kafa atıp dudağını kanatan Sarı-Kırmızılı takımın hırçın futbolcusu Vedat'a 6 ay resmi müsabakalardan men cezası verdi. 
Galatasaraylı Vedat ile ilgili kararda; "Rakip takım oyuncusuna karşı eza verecek biçimde müessir fiilde bulunduğu" görüşünde birleşildi. 
Galatasaraylı yöneticiler Vedat'a verilen cezanın çok ağır olduğu fikrinde birleştiler. Teknik Direktör Fatih Terim, "Mutlaka ceza verilecekti. Ama bu kadarını beklemiyorduk. İtiraz edeceğiz. Çünkü bu çocuk durup dururken kafa atacak kadar deli değil. Olayda bana göre ağır tahrik var" diye konuştu. Öte yandan Sarı-Kırmızılı kulüp Federasyona başvurursa, aldığı cezadan dolayı Vedat'ı bir yıl bedelsiz olarak oynatabilecek.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger