1 Şubat 2012 Çarşamba

G.Saray İBB'li Doka'yı İstedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldızı Doka'ya talip olan G.Saray'a ret!

04.01.2012 14.30


Galatasaray'ın transferini düşündüğü oyuncular arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Brezilyalı sol kanat oyuncusu Doka için Belediyespor yönetimi kesin kararını verdi.
''Doka'yı bu dönemde kesin olarak satmayacağız; ancak sezon sonunda görüşebiliriz.'' diyen FutbolŞubeSorumlusu Kamil Dizar, Radyospor'a yaptığı açıklamadaşunları söyledi:

"Fatih Terim hocamızın Doka'yı beğendiği, transferini istediğini duyduk. Elbette ki sayın hocamızın ve Galatasaray'ın oyuncumuzu beğenmesi bizim için gurur verici; ancak bu konuda fikrimiz net. Hangi koşulda olursa olsun, ne kadar ücret ödenirse ödensin Doka'yı devre arasında satmayacağız.
Belediyespor olarak hedeflerimiz var; dolayısıyla Doka'ya da çok ihtiyacımız var. Bunun parayla pulla ilgilisi yok. Sadece Doka değil, hiçbir oyuncumuzu bu dönemde satmayacağız. Güç kaybetmeye tahammülümüz yok. Play-off hedefimizi koruyoruz. Fakat sezon sonunda Galatasaray, Doka'ya talip olursa, elbette oturur konuşuruz, başka takımların teklifleri üzerinde de düşünürüz. Fakat ara dönemde cevabımız net ve kesin: Doka'yı satmıyoruz.''


http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/IstanbulBB/2012/01/04/fatih-terim-dokayi-istedi-ama
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger