1 Şubat 2012 Çarşamba

G.Saray Maçında Yaralanan Küçük Batuhan Sağır'ın Masraflarını Şişli Belediyesi Ödedi.


Fanatikler Batuhan Sağır'ı yaraladı!..

Galatasaray -Eskişehirspor maçında, 10 yaşındaki Batuhan Sağır, nereden geldiği belli olmayan bir meşrubat şişesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

İstanbul Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nda geçtiğimiz pazar akşamı Galatasaray ile Eskişehirspor maçının ilk yarısında 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Batuhan Sağır, nasıl ve nereden geldiği belli olmayan bir meşrubat şişesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
Hastaneye kaldırılan Batuhan’ın kafatasında kırıkların oluştuğu belirlendi. Hemen ameliyata alınanminik taraftar için hayati risk oluşturan kemik parçası çıkarıldı.
Sağır ailesi, Galatasaray taraftarı olan Batuhan’ın karne hediyesi olarak maça gittiğini söyledi. Galatasaray-Eskişehirspor maçına amcası Ersin Sağır ile giden Batuhan’ın mutluluk dolu görüntüleri amcası tarafından cep telefonuna da kaydedildi.
KAFATASININ SAĞINDAKİ KEMİK PARÇALANMIŞ
Karşılaşmada Galatasaray’ın ikinci golünün ardından Batuhan’ın acı çığlığının Galatasaraylılar’ın coşkusu içinde duyulmadığını söyleyen yakınları, nereden geldiği belli olmayan meşrubat şişesiyle kanlar içinde yere yığıldığını anlattı. İlk müdahaleyle Batuhan’ın başına tampon yapıldığını ifade eden ailesi,minik taraftarın daha sonra Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisi’ne götürüldüğünü söyledi.  Beyin tomografisi çekilen Batuhan’ın kafatasının sağ tarafındaki kemiğin parçalandığı belirlendi.
BEYİN KANAMASI RİSKİ
Batuhan, 2.5 saat boyunca ameliyatta kaldı ve kırılan kafatası kemiği çıkarıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan ve altı ay doktor gözetiminde tutulması gereken Batuhan’ın en ufak bir çarpma ya da düşmede beyin kanaması geçirme riskinin olabileceği belirtildi.


**************
Belediye Takımı Galatasaray!

Büyük denilen bu takım öyle bir seviyeye gelmişki ilçe belediyelerinden medet umuyor. Bugün Kanaltürk´e cevap niteliğinde yayınladıkları yazıda bir gerçek daha ortaya çıktı;

Buna rağmen‚ Batuhan Sağırın bundan sonraki yaşamında kullanabileceği sağlık sigortası derhal hazırlanmış‚ gerekli temaslar yapılarak bundan sonraki bütün eğitim masraflarının Şişli Belediyesi tarafından karşılanacağı aileye bildirilmiştir.

Şişli Belediyesi bu takımın mağdur ettiği insanlara bakmakla yükümlümüdür acaba? Devletin bir parçası olan bu belediye neden bu takımın pisliklerini örtüyor. Lisesi var sözde şunu var bunu var bir çocuk okutamıyorlar mı? Stad yaptırdılar yetmedi birde kendi yükümlülükleri için belediye yardımı alıyorlar.

(Alıntı)
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger