1 Şubat 2012 Çarşamba

G.Saray Transfer Şikeleri

Mustafa Sarp Bursaspor'dan G.Saray'a !!!


 Sezon içinde G.Saray maçı öncesi anlaşmışlardır.Mustafa Sarp sezon sonunda G.Saray'a bedelsiz gitmek için
sözleşme uzatma teklifini reddetmiştir.İkinci yarı maçlarında özellikle son haftalarda hiç oynamamıştır.


2007-2008 sezonu devre arasında kulübüyle mukavele yenilimek isteyen Mustafa Sarp'ı da aynı şekilde ikna edip 2.yarı boyunca iyi ritim bulan Bursaspor'un en verimsiz futbolcusu olmasını sağlamıştı.
Mustafa Sarp devre arası Galatasaraya tranfer edildi. Bursasporla sözleşme uzatacaktı ama Bursasporun veremeyeceği bir bedel önerildi karşılığındada mukavele uzatmaması.
tabiki geldiği günden beri gösterdiği üstün performanstan eser dahi kalmazsan son 2 maça dahi çıkmayıp kamptan ayrıldı.

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=54012


**********
Mehmet Yıldız Sivasspor !!!
Adnan Polat zamanında Mehmet Yıldız'a transfer teklifi yapmışlardır.Sivasspor ile anlaşamayınca vazgeçmişler.
Ondan sonra Mehmet Yıldız'ın performansı düşmüştür.


*********
Hakan Balta - Ufuk Ceylan - Sezer Öztürk Manisaspor



Manisa, Sezer ve Ufuk'u kadro dışı bıraktı

Manisaspor, kendilerinden izinsiz Galatasaray'la görüştükleri gerekçesiyle Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk'ü kadro dışı bıraktı.

AA'ya konuşan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi. 

"Galatasaray'a gitmek istiyorum"
Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

MANİSA BAŞKANI YARALI: "MANİSASPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORLAR"
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda küçük düşürüldüklerini söyledi. Kenan Yaralı, "Manisaspor küçük düşürülüyor. Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Ne antrenmana ne maça konsantre oluyorlar" dedi.

G.Saray Sercan Yıldırım Görüşmesi.
Mukavelesi devam ediyorken önce Sercan'ın babası ile görüşüyorlar.
Ağustos 2009


.SANAYİ`DE YEMEK
Transferin gözde ismi Sercan Yıldırım`a Fenerbahçe`den sonra bir teklif de Galatasaray`dan geldi. Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel`in, dün Bursa`ya gelerek Sercan`ın babası Kenan Yıldırım`la Küçük Sanayi Sitesi`nde bir restoranda yemek yiyerek, sarı kırmızılı kulübün genç forveti transfer etmeyi düşündüğünü ilettiği bildirildi.

BAŞKAN BİLİR

Görüşmede baba Kenan Yıldırım`ın, bu sürpriz teklif üzerine Haldun Üstünel`e, “Bu konuda ben bir şey diyemem. Transferle ilgili olarak Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmeniz gerekir. Çünkü Sercan, Bursaspor ile olan sözleşmesini daha geçtiğimiz ay uzattı” dediği öğrenildi.

NABIZ YOKLADI
Önceki gece Ukrayna`daki özel maçta ikinci yarıda ay yıldızlı formayı giyen ve 3-0`lık galibiyette 2 golün asistini yapan Sercan`ı renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılı yönetimin, Yıldırım`ın babasının düşüncesini öğrenip nabız yokladıktan sonra Bursaspor yönetimine resmi teklif getirmeye hazırlandığı gelen haberler arasında.

YAZICI: TEKLİF YOK

Bu ilginç gelişme üzerine Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Galatasaray`dan kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini söyleyerek, “Bana ulaşan böyle bir gelişme yok. Zaten Sercan`ın 3 yıllık daha bizimle sözleşmesi bulunuyor. Bize Sercan Yıldırım ile ilgili Galatasaray`dan hiçbir görüşme talebi gelmedi” ifadesini kullandı
.



 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger