6 Mart 2012 Salı

Bir yalancılık ve dolandırıcılık belgesi daha.

Bizden istenilen bütün belgeleri teslim ettik. 

Tarih : 08 Ağustos 2011 

Galatasaray belgeleri teslim etti
Galatasaray Kulübü‚ emniyetin istediği belgeleri hazırladı. Sarı-kırmızılılar belgeleri bu sabah yetkililere teslim etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nden ayrılan Galatasaray Kulübü avukatları: Bizden istenen bütün belgeleri teslim ettik.

Galatasaray Kulübünün iki avukatı saat 10.00 sıralarında vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne ellerinde dosyalarla geldi. Yaklaşık bir saat içeride kalan avukatlardan Mahinur Dengiz çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendilerinden istenen belgeleri polise teslim ettiklerini kaydeden Mahinur Dengiz‚ İçeriğinden bahsedemem zaten soruşturma kapsamında doğru olmaz. Bizden istenilen bütün evrakları biz cuma günü aslında teslim edecektik. Fakat tercümesi gereken yabancı dilde Fransızca da olan evraklarımızın ancak tercümesini yaptık‚ verdik. Dosya halinde verdik‚ cevabını bekliyoruz" şeklinde konuştu. Dengiz‚ "1 milyon dolar iddiası ile ilgili belge verildi mi?" şeklindeki soruya ise Var‚ istenilen bütün belgeleri verdik" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü yaptığı açıklamada "Medyada çıkan belgelerin eksik olduğu ve bu yüzden teslim edilemediği yönündeki haberlerin asılsız olduğu bir kez daha ispatlanmış olmaktadır" ifadelerini kullanıldı.

Tarih : 28 Şubat 2012 

Belgeleler taşınırken kayboldu. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:1. Kulübümüz son altı yıl zarfında‚ yapılanma çalışmalarına bağlı olarak birden fazla mekan değiştirmiş ve son olarak yaklaşık 8 ay önce bugünkü merkezi olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arenaya taşınmıştır. Halen geçmiş yıllar arşiv düzenlemesi çalışmaları imkanlarımız ölçüsünde sürdürülmektedir.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger