15 Mart 2012 Perşembe

GÜNEŞ'İN İSYANI BİR GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI: GALATASARAY'A KIYAK MI GEÇİLİYOR?


Sivasspor maçından sonra lig planlamasından dolayı futbol federasyonunu ağır bir dille suçlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isyanı ilginç bir “tesadüfü!” ortaya çıkarttı…

14 Mart 2012 Çarşamba 17:08Geride kalan 30 haftalık lig maratonuyla ilgili incelemesinde yoğun maç trafiğinden dolayı “takvim mağduriyetinin” 4 büyükler içinde bir tek G.Saray'a dokunmaması dikkat çekti. 

Sadece hafta sonu oynanan maçları dikkate alarak yapılan incelemede, Güneş'in isyan ettiği pazartesi – Cuma maçlarından dolayı “3 gün arayla maç oynama” mağduriyetinin geride kalan haftalarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı 2 , Trabzonspor'u da 1 kez vurduğu ortaya çıktı. Pazartesi günü Sivasspor ile oynayan ve Cuma günü de G.Birliği ile karşılaşacak olan bordo-mavililer bu hafta ile birlikte diğer iki ezeli rakipleri F.Bahçe ve Beşiktaş gibi 2. kez takvim şanssızlığını yaşamış olacak. 

Ayrıca Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa kupası maçları oynandığı düşünüldüğünde Süper Lig'in sıkıştırılmış takvimden dolayı 18 takim içinde en çok “Lig takvimi mağduru” olan takımlar olması dikkat çekti.

TESADÜF MÜ?
Sadece hafta sonu maçlarının değerlendirildiği haftalar içinde 3 gün arayla iki maç oynama şanssızlığı 4 büyükler içinde bir tek lider G.Saray'a rastlamazken bu şanssızlıkla ilk tanışan F.Bahçe oldu...

Ligin ilk haftasında pazertesi günü evinde Orduspor'la karşılaşan sarı-lacivertliler 2. Hafta maçını Cuma günü deplasmanda G.Antepsporla oynadı. Ligin 9. Haftasında Karabük ile pazartesi günü oynayan F.Bahçe bir sonraki hafta maçını yine Cuma günü deplasmanda Sivasspor'la oynadı. Beşiktaş ise F.Bahçe gibi 3 – 4 ve 26 – 27. Haftalarda sıkışık takvim mağduriyeti ile karşı karşıya kaldı. 

Siyah-beyazlılar 3. Haftada Bursa 4. haftada Antalya maçını, 26. haftada F.Bahçe ve 27. haftada Sivas karşılaşmalarını 3 gün arayla oynama şanssızlığına yakalandı. 

Keza ligde 14. ve 15. Hafta maçlarını 3 gün arayla oynamak zorunda kalan Trabzonspor, bu hafta pazartesi günü oynadığı Sivasspor maçının ardından Cuma günü G.Birliği deplasmanına giderek iki ezeli rakibi gibi 30 haftada iki kez takvim magduriyeti yaşayan takım olacak.

F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ligde geride kalan haftalarda benzer şekilde 2'şer kez sıkışık takvim mağduriyeti yaşarken, lider G.Saray'ın henüz yaşamamış olması oldukça dikkat çekti.

4 BÜYÜKLERİN HAFTA SONU MAÇLARININ DAĞILIMI... KİM HANGİ GÜN KAÇ MAÇ OYNADI?

CUMA: F.Bahçe (5) Trabzonspor (4), G.Saray (3), Beşiktaş (2) (Birini Perşembe oynadı)

PAZARTESİ: F.Bahçe (6), Beşiktaş (5), G.Saray (3), Trabzonspor (1)

CUMARTESİ: G.Saray (9), Trabzonspor (7), F.Bahçe (6), Beşiktaş (2)

PAZAR: Beşiktaş (14), Trabzon (9), G.Saray (8), F.Bahçe (6)
Spor x.com
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger