15 Mart 2012 Perşembe

Fener'e golü Ulusoy atacak

Geçtiğimiz sezon başında da milli yıldızın Galatasaray’a gelmesi yönünde girişimlerde bulunan TFF eski Başkanı Ulusoy, yine düğmeye bastı.

08:34 | 15 Mart 2012
Fenere golü Ulusoy atacak
Hamit Altıntop’un Real macerası sezon sonu bitiyor. Ulusoy “oğlum” diye hitap ettiği orta saha oyuncusunun Fener’e gitmemesi için çalışıyor.

Türk Telekom Arena'ya daha fazla seyirci çekme hesapları yapan Sarı-Kırmızılılar, Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy aracılığıyla Real Madrid'in Türk yıldızı Hamit Altıntop'u transfer listesine aldığı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon İspanyol devine transferinin henüz netleşmediği günlerde Ulusoy'un gurbetçi orta saha oyuncusuyla Aslan adına görüştüğü ve "Seve seve gelirim" mesajını aldığı belirtiliyor.
Forma şansı bulamadığı için İspanyol ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılanHamit içinUlusoy'un yeniden devreye girdiği öğrenildi. “Galatasaray’dan başka yerde oynamam”
Bu transferde Galatasaray'ın karşısında ciddi bir rakip var. Fenerbahçe de 29 yaşındaki yıldızla ciddi olarak ilgileniyor.
Bilindiği gibi iki sezondur hemGalatasaray hem de FenerbahçeHamit transferinde sık sık karşılaştı. Ancak Aslan bu transferde bir adım önde. ÇünküUlusoy'un TFF Başkanlığı döneminde milli formayı giymeye başlayan ve Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ile de samimiyeti olan Hamit'in Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi.
Hamit Altıntop'a "oğlum" diye hitap edenUlusoy'un, gurbetçi futbolcudan "Türkiye'ye gelirsem Galatasaray'dan başka takımdan oynamam" sözünü aldığı belirtildi. Ancak Fenerbahçe'nin bu transferden henüz vazgeçmediği bildirildi. Real Madrid'de yıllık 2,5 milyon euro civarında para alan milli yıldıza Galatasaray'ın 3 milyon euronun üzerinde bir rakam önerdiği de gelen haber arasında.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger