13 Mart 2012 Salı

gs'de 19 Milyonluk İpotek Sıkıntısı.

19 milyon TL'lik ipotek krizi
Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi 19 milyon liralık ipotek kararıyla karşı karşıya kaldı. Yöneticiler Mecidiyeköy'deki arazinin kullanımı konusunda sıkıntı yaşayacak...  
09 Mart 2012 Cuma - 10:37 DHA
19 milyon TL'lik ipotek krizi
Galatasaray Yönetimi 31 Mart'ta yapılacak mali kongrede, Mecidiyeköy'deki arazinin üzerinde her türlü tasarrufa sahip olmak için genel kuruldan yetki belgesi isteyecek. Mali kongrenin son derece rahat geçmesi ve kulüp üyelerinin Ünal Aysal Yönetimi'ne bu yetkiyi vermesine mutlak gözüyle bakılıyor. AncakÜnal Aysal ve yönetici arkadaşlarının Mecidiyeköy'deki arazinin kullanımı konusunda epeyce başı ağrıyacak gibi.

ESKİ YÖNETİMİN İCRAATI BAŞ AĞRITACAK


Ünal Aysal ve ekibinin elini kolunu bağlayan gelişme ise şöyle oluştu. Eski başkan Adnan Polat Yönetimi zamanında bir petrol şirketi ile anlaşmış ve araziye yapılacak tesiste benzin istasyonu ve bir alışveriş merkezi yapılması için mutabakata varılmıştı. Bu yüzden Adnan Polat döneminde petrol şirketinden bu anlaşmaya karşılık 11 milyon dolar bugünkü kurla ise 19 milyon lira alınmıştı. Ancak arazi üzerinde yapılan anlaşma hayata geçirilemedi. Anlaşma karşılığı alınan para ise o dönem kulüp giderlerine ve transfere harcandı.

İPOTEĞİN KALKMASI GEREKİYOR


Bunun üzerine ilgili şirket kulübün Mecidiyeköy'deki arazisi için dava açarak 19 milyonluk ipotek koydurdu.

Galatasaray Yönetimi geçmiş dönemden çıkan bu ağır faturayı ödeyerek, Mecidiyeköy'deki araziyi kulübe gelir getirecek bir projeye dönüştürmek amacında. Ancak bunun için önce genel kurulun izniyle 19 milyonluk ipoteğin kaldırılması gerekiyor.
 

ANTİBUKALEMUNSPOR Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger